Hacklink SEO aşamalarını tamamlamak

Hacklink kullanarak seo işlemi nasıl yapılır ?

Black hat seo hacklink tekniğini kullanarak seo işlemi yapmak son günlerin en popüler teknikleri arasında, son günlerin demek aslında haksızlık olacaktır ! son yılların popüler tekniği diyebiliriz. Eskiden sitelerimizi yükseltmek için ücretli backlink satın alırdık, çoğunlukla’da imleme tekniğini kullanırdık. Ancak günümüzde artık imleme tekniklerinin bir itibarı bile kalmadı, imleme,profil backlink,yorum backlink,imza backlink gibi teknikler artık SPAM olarak algılanıyor. Google.com arama motoru bunları kalitesiz çöp içerik olarak algılıyor yani ” Trash content ” olarak nitelendiriyor. Hacklinklerde ise durum oldukça farklı, arama motorları botlar ile siteleri ziyaret edip index kayıtlarını alırken sitenizi tasarımsal olarak görmüyor, tamamen kaynak kod olarak okuyor, yani bildiğiniz html css kodlarınızı görüyor, oraya html kodları ile gizlice eklenmiş bir hacklinki algılaması mümkün olmuyor veya css ile. Hacklink backlinkin öz kardeşidir arkadaşlar böyle bilin siz, imleme gibi şeyler ise ana baba ayrı üvey kardeştir. Hacklinkleri değerlerine göre ayırmanın teknikleri ise artık birçok kriterden geçiyor, bunlar DA,PA,Alexa,MOZ,Trust gibi değerler ile ölçülüyor ve webmaster arkadaşların daha kendilerine göre keşfettiği birçok kriterde olabiliyor.Ama şöylede bir temel anlayış var oda bir site ziyaretçi alıyorsa iyi sitedir yani Alexa değeri ön plana çıkıyor burada, benim içinde bu kriter en başta gelmektedir.

Yazımızda kullandığımız terimleri kısaca özetliyelim.

Alexa nedir ? : Alexa aslında bir toolbardır ve toolbar yardımı ile kimler hangi sitelere giriş çıkış yapıyor bunları istatistik altına alabiliyor.

MOZ nedir ? : moz.com adlı sitenin kendine göre yaptığı bir değerlendirme yöntemleri zinciridir, moz aynı zamanda bir seo kuruluşudur. içnide birçok kriteri barındırır ve kendine ait botları vardır.

DA nedir ? : Domain otorite değerini verir ve moz.com bağlantılıdır.

PA Nedir ? : Sayfa otorite değerini verir ve moz.com bağlantılıdır

Trust rank Nedir ? : Sitenin güvenilrlik puanını verir.

Seo ve hacklink yazılarımızın devamı gelecektir,  iletişim bölümündeki skype adresimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorum bırakın